Wij maken uw circuitdag onvergetelijk!

PSR-team, een samenwerking van verschillende petrolheads, is de partner voor het realiseren van uw circuitwensen & om ze te laten overtreffen!

Ons wagenpark bestaat uit 3 circuit gefocuste Porsches waarmee u zelf kan rijden en tegelijkertijd voorzien wij uitmuntende hospitality voor uw u en uw gasten.

Wil u een circuitdoop organiseren met een Porsche 911 GT3 RS voor een vriend of uw partner? Of wenst u een niveau hoger te gaan en een echt raceauto ervaring organiseren met een Porsche Cayman GT4 Clubsport of Porsche 911 GT3 Cup?

Wij kunnen uw wensen, eisen en budget vertalen naar een onvergetelijke ervaring op eender welk circuit in Europa.

Het grote verschil, naast onze hospitality, met andere verhuurbedrijven is onze verzekering op alle wagens. Onze wagens zijn verzekerd tijdens circuitgebruik en mocht er zich toch een spijtige situatie voordoen, bent u beschermd door een betaalbare franchise. Dit betekent dat u zorgeloos kan genieten van uw circuitervaring met deze uitzonderlijke wagens. Ook bieden wij tijdens onze events de professionele hulp aan van een mekanieker, een instructeur & onze Event Manager.

Bent u op zoek naar een extreme circuitervaring met de meest ultieme wagens op de mooiste circuits in Europa?
Neem dan zeker contact op & wij kijken er alvast naar uit om u & uw gasten een onvergetelijke dag te verzorgen waar enkel prachtige herinneringen ontstaan.

Tot binnenkort & keep it flat-out!